Diferents necessitats horàries a la llar d’infants Sant Jordi

En el món actual molts són els pares i mares que tenen uns horaris molt complexos que els impedeixen estar amb els seus fills tantes hores com els agradaria, per tots aquests la figura de la llar d»infants pot ser una solució molt interessant, doncs no només soluciona unes necessitats laborals i horàries dels pares, sinó que aporta creixement personal i educatiu als infants.

De ben segur que si et trobes en aquesta situació, un dels dubtes que tens és saber quins horaris podràs fer que el teu fill o filla estigui a la llar d»infants. Si és així, a la llar d»infants Sant Jordi de Mataró has de saber que els horaris són més que amplis i estan pensats per adaptar-se a totes les famílies i a un gran ventall de necessitats.

llar d''infants

Al començament es deia que el món actual convida al fet que molts pares i pares no puguin conciliar plenament la vida personal i professional, però a més d»això caldria afegir que el món actual no comporta només aquesta realitat, sinó que també comporta una munió de diferents realitats, de diferents necessitats segons cada persona i cada família que fa que cada cas sigui diferent.

Així per exemple un servei de jornada sencera a la llar d»infants Sant Jordi de Mataró inclouria el servei que va entre les 9 i les 12h del matí i les 15 i les 18h de la tarda. Però la llar d»infants per a qui no pugui requerir tot el servei complet també estableix per exemple un servei de mitja jornada que va des de les 9 fins a les 12h del matí.

Per contra, per a les famílies que encara puguin necessitar serveis addicionals més personalitzats dir que l»escola ofereix servei de menjador que lliga l»horari de matí amb el de tarda (de 12 a 15h), i també ofereix servei d»acollida tan de matí (de 7 a 9h) com de tarda (de 18 a 19h).

Deja una respuesta

Previous post Seowin, consultores SEO en Barcelona a buen precio
Next post ¿Cómo escoger la mejor mesa de juntas para la oficina?